“Hoi! Ik ben Maas! Wil je met mijn stichting ‘De avonturen van Maas’ mee op reis om mijn grote droom te laten uitkomen?” 

Maas, geboren in 2013, zet zijn ervaring met kanker om in een hartenwens: een magisch medicijn voor kinderen met kanker. Met Maas gaat het gelukkig weer heel goed en die wens heeft hij ook voor alle andere kinderen die ziek zijn.

De vrijwilligers van ‘De avonturen van Maas’ helpen mee om zijn droom waar te maken. Zij halen geld op voor het Prinses Máxima Centrum via de verkoop van producten, zoals het prentenboek ‘De avonturen van Maas en zijn magische eenhoorn’ en bijvoorbeeld hele coole Uni-Pop-Corn knuffels. En via donaties, evenementen en door samen te werken met bedrijven en organisaties. 

De afgelopen tijd zijn er al veel avonturen en bijzondere mensen op het pad van Maas gekomen! Met trots en dankbaarheid overhandigde Maas in april 2022 een eerste cheque van maar liefst € 45.000,- voor onderzoek. En de reis gaat door, want er is veel onderzoek nodig. 

Maas vertelt: “Kanker krijgen is heel erg. Mijn droom is dat er een medicijn komt dat alle kinderen beter maakt. In het Prinses Máxima Centrum werken de beste onderzoekers. Ik hoop dat de onderzoekers veel kinderen kunnen helpen.”  Maas doneert 100% van de netto-opbrengst aan het Prinses Máxima Centrum.

Wil je mee op reis? We zouden het leuk vinden als je De avonturen van Maas volgt en wie weet kunnen we elkaar eens ontmoeten.  

Groetjes van Maas en alle vrijwilligers!

Steun Stichting Maas

Help Maas met het vinden van het magische medicijn